A Washington Post megsarcolja weboldalának állandó olvasóit

2013. március 22. 15:32

Az idei nyártól kezdődően a The Washington Post a havi letöltéstől függően fizetőssé teszi tartalmait a lap weboldalának állandó felhasználói körében.

2013. március 22. 15:32

Egészen pontosan azon felhasználóknak kell felhasználói díjat fizetniük, akik egy hónap leforgása alatt legalább 20 cikket vagy multimédiás tartalmat nyitnak meg, habár az még nem dőlt el, hogy a díj összege mekkora lesz. Az újság vezetői ugyanakkor leszögezték, hogy az oldal felhasználóinak többségét nem érinti majd ez a lépés. Az újság előfizetői a WP digitális felületének minden tartalmát korlátlanul használhatják, és ugyanez igaz az egyetemi hallgatókra és oktatókra, iskolai adminisztrátorokra, a kormányzati alkalmazottakra és a katonaság kötelékébe tartozókra is, amikor ezen személyek az iskolában, illetve a munkahelyükön kívánnak hozzáférni a lap webtartalmához.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!